طرز تهیه ساندویچ مرغ
هرگز قدرت ساندویچ مرغ عالی را دست کم نگیرید!
اگر تا به حال از خود پرسیده اید که چرا ساندویچ های مرغ از “آن غذاهای لذیذ” مورد علاقه بسیاری از افراد هستند، پاسخ نه تنها در ترکیب مواد تشکیل دهنده برای پر کردن، بلکه در بافت نرم مرغ نهفته است.
ساندویچ مرغ را می توانید در منزل یا محل کار به دو صورت فیلینگ و سوخاری درست کرد.
طرز تهیه ساندویچ مرغ با روش فیلینگ
مواد تشکیل دهنده :
- مرغ : می توانید از سینه مرغ یا مرغ کامل استفاده کنید. من ترجیح می دهم از مرغ کامل استفاده کنم تا ترکیب خوبی از گوشت سفید (سینه، بدون چربی) و گوشت تیره (ران، پا، بالها – آبدارتر و طعمدارتر) به دست آورم. اما اگر ترجیح میدهید فقط از سینه مرغ استفاده کنید حتما بستگی به سلیقه شما و دوست داشته شدن توسط شما و افراد خانواده خواهد داشت.
- نان : می توانید از نان ساندویچی سنتی یا نان باگت و یا نان تست استفاده کنید. معمولا بچه ها ترجیح می دهند با نان باگت باشد چرا که مواد بین آن در زمان گاز زدن بر خلاف نان تست به بیرون ریخته نمی شود.
- سس مایونز: من دوست دارم از سسی که در خانه تهیه می کنم برای این ساندویچ مرغ استفاده کنم ولی شما می توانید از سس مایونز آماده نیز استفاده کنید.
- خامه ترش : اگر به خامه ترش دسترسی دارید می توانید از آن برای خوش طعم شدن فیلینگ ساندویچ مرغ استفاده کنید. ولی اگر تمایلی به آن ندارید می توانید از ماست خامه ای ترش در تهیه این ساندویچ استفاده کنید.
- گردو : استفاده از گردو در ساندویچ مرغ باعث می شود طعم آجیلی و کلاسیک به آن بدهد ولی استفاده از آن کاملا اختیاری است. از جایگزین های دیگری مثل بادام هندی نیز می توانید استفاده نمایید.
- شوید تازه – یکی دیگر از موادی که با عث طعم دهی و خوشمرگی بیشتر ساندویچ مرغ می شود شوید تازه است ولی برخی از جعفری تازه خرد شده بخاطر طعم ملایم آن استفاده می کنند.
- خیارشور
- کرفس و پیاز سبز
- پودر پیاز، پودر سیر، نمک، فلفل
- آب لیمو
- خردل
طرز تهیه :
-
ابتدا گوشت مرغ را جدا کرده و پوست آن را نیز بگیرید.
- مرغ را تا جایی که می توانید ریز خرد کنید. با استفاده از میکسر یا یک کوبنده دستی یا با دستان خود در حدود 1 دقیقه آن را کاملا مخلوط کنید.
- مواد سس را در یک کاسه مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت نیاز از همزن استفاده کنید.
-
سس را با باقیمانده مواد فیلینگ (گردو، کرفس، پیاز سبز، خیارشور، شوید) روی مرغ بریزید و به هم بزنید تا مخلوط شوند.
- نان مشخص شده (سنتی، باگت، تست) را کره بمالید . این نه تنها طعم خوبی به نان می دهد، بلکه یک لایه حفاظتی نیز ایجاد می کند که مانع از خیس خوردن نان توسط سس شود.
- با توجه به نوع نان انتخابی،مواد مخلوط شده را بطور یکنواخت بین آن ( در نان باگت و سنتی) و بین دو نان (تست) قرار دهید
- قبل از میل کردن و برای برش نان انتخاب، آن ها را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید
- سپس از یخچال بیرون آورده و برش دهید ، سپس آنها را روی یک بشقاب بچینید!
حال ساندویچ های شما آماده است و می توانید میل کنید. این ساندویچ مرغ برای 2 روز متوالی در وعده های صبحانه، ناهار و شام قابل خوردن هستند. نوش جان!
طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری
مرحله 1: آماده کردن مرغ ها
سینه های مرغ را یکی یکی در یک کیسه فریزری زیپی قرار دهید سپس با استفاده از یک پتک گوشت یا وردنه، آنها را به ضخامت کوچک تر بکوبید.
هر سینه کوبیده شده را نصف کنید. (اگر به نظر می رسد که تکه ها خیلی بزرگ هستند انتهای کوچکتر آن را جدا کنید)
آب را در یک کاسه متوسط بریزید؛ 2 قاشق غذاخوری نمک و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. سینه های مرغ را در آن قرار دهید. روی کاسه را بپوشانید و حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید (هرچه بیشتر آب نمک بپزید، مرغ شورتر می شود).
مرحله 2: سوخاری کردن مرغ
یک بشقاب را با چند لایه دستمال کاغذی بپوشانید و آن را در کنار اجاق گاز قرار دهید. روغن را در یک قابلمه بزرگ یا فر بریزید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید (حدود 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد).
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ و شیر را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
در یک کاسه متوسط دیگر، آرد سوخاری، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، پودر سیر، فلفل، پاپریکا و نمک را با همزن بزنید.
4 قاشق غذاخوری از مخلوط تخم مرغ را در مخلوط آرد سوخاری بریزید.
با چنگال هم بزنید تا مخلوط آرد سوخاری یکدست شود.
سینی یا تابه را با فویل آلومینیومی بپوشانید. مرغ را از آب نمک خارج کرده و با دستمال کاغذی خشک کنید. هر یک از سینه ها را یکی یکی در مخلوط تخم مرغ فرو کنید و اجازه دهید چکه کند و سپس در مخلوط آرد، چند بار بغلتانید.
مرغ سوخاری را روی سینی فر گذاشته و با سینه های باقیمانده این کار را تکرار کنید.
تکه های مرغ سوخاری را داخل روغن داغ قرار دهید. بپزید، چند بار بچرخانید، تا زمانی که هر دو طرف قهوه ای طلایی و ترد شوند، در مجموع 4 تا 5 دقیقه.
مرغ پخته شده را روی بشقاب کاغذی که با دستمال کاغذی پوشانده شده قرار دهید تا روغن آن گرفته شود. سینه های باقیمانده را به همین ترتیب سرخ کنید و حرارت را در حد لازم تنظیم کنید تا دمای روغن حفظ شود.
مرحله 3: تهیه سس
در یک کاسه کوچک، سس مایونز، سس باربیکیو و خردل را هم بزنید.
مرحله 4: آماده سازی ساندویچ ها
مقداری از سس را در بالا و پایین هر نان بمالید.
روی هر نان پایینی یک تکه مرغ ترد و چند خیارشور قرار دهید.
ساندویچ ها را کاغذ ساندویچ بپیچید و بلافاصله سرو کنید (نوش جان!!!).